Kinderen en baby's

Helen Gordon ook bij Musjes.com

3 november 2010
Het leukste aan bloggen vind ik als  een buitenlands merk ook in Nederland opgepikt wordt. Zo kwam ik er begin deze week achter dat Musjes.com ook 2 jurkjes van Helen Gordon verkoopt. Leuk, want wij schreven enkele weken geleden al deze blogpost over Helen Gordon. Dus beste lezers vanaf nu is  Helen Gordon ook bij Musjes verkrijgbaar.

Helen Gordon maakt verfrissend leuke collecties

Haar collecties bestaat uit kleding, kussens, behang en schrijfwaren. Producten die je heel goed los kunt kopen, maar ook elkaar prima aanvullen. Volwassenen of kinderen, het maakt niet uit allemaal lopen ze er mee weg. Voor een merk dat pas in 2010 het levenslicht zag, is dat een mooie prestatie. Toch komt Helen Gordon niet pas kijken. Ze werkte meer dan 10 jaar als textielontwerper voordat ze aan een succesvolle carrière als inkoper begon. Na de geboorte van haar derde kind, besloot Helen dat het tijd was voor haar eigen collectie kinderproducten. Zo combineerde ze haar creatieve talenten met haar kennis en ervaringen in de verkoopsector.

De huidige serie bestaat uit drie verfrissend leuke collecties: Decoratieve wildlife, Folk Flower enFairy Tales. De collectie Fairy Tales is mijn favoriet. Bekende sprookjes zoals Hans en Grietje en de wolf en de drie biggetjes zijn op een leuke manier verwerkt op pyjama’s, kussens, behang, schort enschrijfwaren.
  • Reply
    De wereld van Helen Gordon - GoodgirlsCompany
    26 februari 2015 at 09:52

    […] De huidige serie bestaat uit drie verfrissend leuke collecties: Decoratieve wildlife, Folk Flower en Fairy Tales. De collectie Fairy Tales is mijn favoriet. Bekende sprookjes zoals Hans en Grietje en de wolf en de drie biggetjes zijn op een leuke manier verwerkt op pyjama’s, kussens, behang, schort en schrijfwaren. Update Helen Gordon ook verkrijgbaar bij Musjes.com […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!