Kinderen en baby's

Hagou Originals

18 januari 2010
Hagou Originals lovely little things29 oktober 2009 ging Hagou Originals live. Een nieuw Nederlands label voor babyaccessoires. De eerste Hagou Originals collectie bestaat uit een unieke exclusieve, handgemaakte serie universele hoezen voor draagbare baby-autostoeltjes. Mooi, origineel en heel ‘hagou’, zoals baby’s dat zeggen.
Lovely little things
Hagou Originals staat voor creativiteit, originaliteit, kwaliteit, van de maker, voor baby’s en natuurlijk voor de ouders. Sinds ontwerpster Emilie Hoekenga-Mastenbroek op haar achtste jaar haar eerste naaimachine kreeg, maakt ze alles mooier met de liefste stofjes, lintjes, knoopjes en kraaltjes die ze kan vinden. Toen voor haar poppen nu voor haar eigen baby. Veel ontwerpen waren zo mooi dat deze de aandacht trokken van andere moeders. Van het een kwam het ander en zo werd Hagou Originals geboren. De pay-off ‘lovely little things’ benadrukt het lieve karakter van hagou. Exclusiviteit ziet eigenaresse Emilie Hoekenga-Mastenbroek als de kernwaarde van haar label Hagou Originals.

Hagou is afgewerkt met de mooiste details

Hagou Originals maakt haar debuut in Nederland met de dream-cover: een onweerstaanbare slaaphoes voor draagbare autostoeltjes en wippertjes. De dream-cover -met een heerlijk warm afritsbaar dekentje- is gemaakt van babyzachte, natuurlijke en makkelijk wasbare materialen in originele combinaties en kleurstellingen. Fijn voor de kleintjes en makkelijk voor de papa’s en mama’s. Alle dream-covers worden handgemaakt en afgewerkt met de mooiste details, dus helemaal hagou! De online verkoopprijs is €79,95 exclusief verzendkosten. Hagou Originals maakt compacte collecties in beperkte oplagen, en ‘special editions’ met eventuele retail- of mediapartners, om de liefdevolle kwaliteit van deze unieke ontwerpen te waarborgen.

Review Hagou Originals

In de afgelopen maanden stuitten wij heel vaak op Amerikaanse labels voor autostoelcovers, maar tot op heden nog nooit op een van Nederlandse makelij. Wij waren dan ook blij verrast toen we ontdekten dat Hagou Originals ‘gewoon’ Nederlands is.

Het voordeel hiervan is dat er voor de fotografie ook gewoon een Maxi-Cosi stoeltje gebruikt is. Het autostoeltje dat toch ruim 80% van de Nederlandse ouders heeft. Op de foto’s zie je meteen hoe de dream-cover feilloos aansluit op dit model autostoeltje. Bij de buitenlandse modellen is dit altijd maar afwachten. Daarnaast zijn de dream-covers ook gewoon adembenemend mooi en bestaat de collecties uit verschillende versies. Heel romantisch is bijvoorbeeld de serie uitgevoerd in een lichte kwaliteit katoenen Toile de Jouy, afgewerkt met plooiroesjes in een bijkleurende unie stof of stoer BB-ruitje. Daarnaast heeft Hagou Originals ook een klassiek model roze BB ruitje voor meisje en blauwe variant voor jongens.

De Dream-cover is ideaal voor alle hippe mamma’s van nu. Weg met die saaie dertien-in-dozijn Maxi-cosi’s, of Maxi-cosi’s met vlekken omdat oudere broer- of zuslief er ook al in gelegen heeft. Je gebruikt een autostoeltje intensief dus waarom zou hij er niet een beetje stoer, chic of onderscheidend uit mogen zien? En bovenal uiterst zacht en comfortabel mogen aanvoelen?

Ook Hagou Originals werd aan de GoodGirlsCompany fototest onderworpen en slaagde ruimschoots. Niet alleen ontving ik de gevraagde foto’s. Ik kreeg ook een persbericht en logo’s. Hagou Originals mag dan misschien nog maar relatief kort bestaan met het huidige assortiment en de toewijding van Emilie heeft het alles in huis om een gevestigde naam op de markt voor baby- en kinderspullen te worden.

Hagou Originals slimme autostoelhoesHagou Originals dream coversAutostoelhoes voor Maxi-CosiHagou Originals slimme autostoelhoes voor Maxi-Cosi

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!