Babyspullen Kinderen en baby's

Girasol draagdoek

30 maart 2011
Op GoodGirlsCompany bespraken we eerder al de Bondolino babydrager. Maar webshop Slingomama breidt haar assortiment uit. Ouders die hun baby graag bij zich dragen in plaats van een kinderwagen te gebruiken, zullen vast blij zijn met de nieuwe Girasol draagdoek.Β Slingomama ontwerp en verkoopt eigen ontwerpen van de Girasol Exclusive. Dit is een draagdoek die veel meer is dan alleen een praktische babydrager. Het is onderdeel van je gehele uitstraling, passend bij je kledingstijl. Elk ontwerp is uniek en heeft eigen kleuren. Passend bij de stemming, of bijvoorbeeld het seizoen. Dit voorjaar komen er drie nieuwe modellen bij.

Dragen met een Girasol draagdoek

De draagdoek is een lap stof van 4,5-5 meter lang en 65-70 centimeter breed. Door de doek om je heen te knopen kan je op diverse manieren je kindje op je rug of buik dragen. Het is een heel krachtige doek en is hierdoor geschikt om kinderen tot 4 jaar te dragen. De doek zit als een tweede huid om je heen en verdeelt het gewicht over rug en schouders.

Girasol amitola draagdoek_Slingomama_baby dragen

Girasol is stevig geweven

Girasol draagdoeken worden met de hand geweven in Guatemala. Dankzij een diagonale weeftechniek rekt de draagdoek niet in de lengte of de breedte en zal de doek niet gaan lubberen. Dit in tegenstelling tot de rekbare draagdoeken die hierdoor alleen stevig genoeg zijn voor de allereerste baby-tijd.

Girasol_betula_action_Slingomama_draagdoek_baby dragen

Girasol is veilig en verantwoord dragen

De verf die nodig is voor de vrolijke kleuren bevat geen gevaarlijke stoffen en is uiteraard baby- en kindvriendelijk. De Fair trade doeken zijn gemaakt van 100% onbewerkt katoen, ongebleekt en niet zwaar behandeld.

  • Reply
    Lily-Balou draagdoeken - GoodgirlsCompany
    24 februari 2015 at 10:58

    […] van Beep Beep Slings te bespreken. Ook bespraken we webshop Slingomama die de draagdoeken van Girasol en Bondolino verkoopt. Vandaag schrijf ik een blog over de Lily-Balou Draagdoek. Toen miss G. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!