Kinderen en baby'sLifestyle

Giddy Giddy

2 comments422 views

Het verhaal achter Giddy Giddy is er een van: jong geleerd oud gedaan. Zolang als Teri Dimalante zich herinneren kan, was ze creatief bezig. Ze was het meisje dat altijd in de weer was met lijm, hout, stof, wol, tape en kartonnen dozen. Ze maakte het zelfs zo bont dat ze haar eigen gemaakt stickers probeerde te verruilen tegen echte verzamelplaatjes. Wie wilde ze niet hebben? Nou, blijkbaar niemand. Toch bleef Teri haar hele jeugd creatief aan het fröbelen.

Raar genoeg belandde ze op den duur in de beleggingswereld en bleef hier enkele jaren werken. Leuk werk, daar niet van hoor. Teri leerde veel in deze periode waar ze nu jaren later nog met plezier aan terugdenkt en nog altijd dankbaar voor is.

Giddy Giddy haaraccessoires_accesoires voor meisjeshaar_haarelastiekjes

Plezier om spulletjes te maken hervonden

Maar met de geboorte van haar dochter ging het toch weer kriebelen. Teri hervond het plezier om spulletjes te maken. Dan vooral voor producten haar dochters haar fatsoeneerden. Dit was de geboorte van Giddy Giddy.

Giddy Giddy staat voor creatieve en mooie haaraccessoires. En wat ook mooi is, is dat Teri met een deel van de opbrengst haar familie in de Filippijnen financieel ondersteunt. Daarnaast gaat een deel naar Kiva microkrediet.

Giddy Giddy haaraccessoires_accesoires voor meisjeshaar

Review Giddy Giddy

Giddy Giddy is alleen al een bezoekje waard vanwege de ontzettend leuke en originele haarclipjes. Je bent echt even een tijdje zoet om tussen als dat mooi er een uit te zoeken. GoodGirlsCompany is helemaal weg van de ‘hairclipholders’. Naast dat ze er fantastisch uitzien is, zijn ze ook praktisch: je clipt er je haarknipjes aan vast zodat hij netjes opgeruimd is en je hem niet kwijtraakt.

Je koopt Giddy Giddy Bij:
Gidy Gidy shop

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

Praat mee!