Kinderen en baby's Lifestyle

Giddy Giddy

26 april 2010

Het verhaal achter Giddy Giddy is er een van: jong geleerd oud gedaan. Zolang als Teri Dimalante zich herinneren kan, was ze creatief bezig. Ze was het meisje dat altijd in de weer was met lijm, hout, stof, wol, tape en kartonnen dozen. Ze maakte het zelfs zo bont dat ze haar eigen gemaakt stickers probeerde te verruilen tegen echte verzamelplaatjes. Wie wilde ze niet hebben? Nou, blijkbaar niemand. Toch bleef Teri haar hele jeugd creatief aan het fröbelen.

Raar genoeg belandde ze op den duur in de beleggingswereld en bleef hier enkele jaren werken. Leuk werk, daar niet van hoor. Teri leerde veel in deze periode waar ze nu jaren later nog met plezier aan terugdenkt en nog altijd dankbaar voor is.

Giddy Giddy haaraccessoires_accesoires voor meisjeshaar_haarelastiekjes

Plezier om spulletjes te maken hervonden

Maar met de geboorte van haar dochter ging het toch weer kriebelen. Teri hervond het plezier om spulletjes te maken. Dan vooral voor producten haar dochters haar fatsoeneerden. Dit was de geboorte van Giddy Giddy.

Giddy Giddy staat voor creatieve en mooie haaraccessoires. En wat ook mooi is, is dat Teri met een deel van de opbrengst haar familie in de Filippijnen financieel ondersteunt. Daarnaast gaat een deel naar Kiva microkrediet.

Giddy Giddy haaraccessoires_accesoires voor meisjeshaar

Review Giddy Giddy

Giddy Giddy is alleen al een bezoekje waard vanwege de ontzettend leuke en originele haarclipjes. Je bent echt even een tijdje zoet om tussen als dat mooi er een uit te zoeken. GoodGirlsCompany is helemaal weg van de ‘hairclipholders’. Naast dat ze er fantastisch uitzien is, zijn ze ook praktisch: je clipt er je haarknipjes aan vast zodat hij netjes opgeruimd is en je hem niet kwijtraakt.

Je koopt Giddy Giddy Bij:
Gidy Gidy shop

 • Reply
  Giddy Giddy haarelastiekjes - GoodgirlsCompany
  26 februari 2015 at 18:44

  […] Er was een tijd dat ik niet het nut inzag van mijn dochters haren vastmaken. Maar in de zomermaanden lijk ik totaal van mijn geloof afgevallen te zijn. In de zandbak, zwembad en tijdens tal van andere kinderactiviteiten is het toch wel heel handig als ze hun haar vast zit. En dat kan prima met deze schattige Giddy Giddy haarelastiekjes. […]

 • Reply
  Giddy Giddy hairclipsholder - GoodgirlsCompany
  26 februari 2015 at 18:23

  […] Waarschijnlijk ken je dat wel dat je dochters haarclips overal rond slingeren behalve in het doosje dat er voor bedoeld is. De Giddy Giddy hairclipsholder dbieden een oplossing voro dit probleem. Bevestig haarknipjes, schuifjes en andere haaraccessoires aan het lintje. Tadaa klaar ben je.! Een praktische oplossing en zeg nu zelf. Het staat tot erg leuk in de kinderkamer? Giddy Giddy staat voor creatieve en mooie haaraccessoires. En wat ook mooi is, is dat Teri met een deel van de opbrengst haar familie in de Filippijnen financieel ondersteunt. Daarnaast gaat een deel naar Kiva microkrediet. Het verhaal achter Giddy Giddy is er een van: jong geleerd, oud gedaan. Zolang als Teri Dimalante zich herinneren kan, was ze creatief bezig. Ze was het meisje dat altijd in de weer was met lijm, hout, stof, wol, tape en kartonnen dozen. Ze maakte het zelfs zo bont dat ze haar eigen gemaakt stickers probeerde te verruilen tegen echte verzamelplaatjes. Wie wilde ze niet hebben? Nou, blijkbaar niemand. Toch bleef Teri haar hele jeugd creatief aan het fröbelen. Lees hier ons blog over Giddy Giddy. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!