KinderkamerLifestyle

Giddy Giddy hairclipsholder

1 comment485 views
Waarschijnlijk ken je dat wel dat je dochters haarclips overal rond slingeren behalve in het doosje dat er voor bedoeld is. De Giddy Giddy hairclipsholder bieden een oplossing voor dit probleem. Bevestig haarknipjes, schuifjes en andere haaraccessoires aan het lintje. Tadaa klaar ben je.! Een praktische oplossing en zeg nu zelf. Het staat tot erg leuk in de kinderkamer?
Giddy Giddy hairclipsholder_handig opbersysteem voor haarknipjes_haarknipjes kwijt
Giddy Giddy staat voor creatieve en mooie haaraccessoires. En wat ook mooi is, is dat Teri met een deel van de opbrengst haar familie in de Filippijnen financieel ondersteunt. Daarnaast gaat een deel naar Kiva microkrediet. Het verhaal achter Giddy Giddy is er een van: jong geleerd, oud gedaan.
s_teri Dimalante
Zolang als Teri Dimalante zich herinneren kan, was ze creatief bezig. Ze was het meisje dat altijd in de weer was met lijm, hout, stof, wol, tape en kartonnen dozen.
Ze maakte het zelfs zo bont dat ze haar eigen gemaakt stickers probeerde te verruilen tegen echte verzamelplaatjes. Wie wilde ze niet hebben? Nou, blijkbaar niemand. Toch bleef Teri haar hele jeugd creatief aan het fröbelen.
Giddy Giddy hairclipsholder_handig opbersysteem voor haarknipjes_ nooit meer haarknipjes kwijt
Lees hier ons blog over Giddy Giddy.
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

Praat mee!