Kinderen en baby'sLifestyle

Giddy Giddy haarelastiekjes

508 views

Er was een tijd dat ik niet het nut inzag van mijn dochters haren vastmaken. Maar in de zomermaanden lijk ik totaal van mijn geloof afgevallen te zijn. In de zandbak, zwembad en tijdens tal van andere kinderactiviteiten is het toch wel heel handig als ze hun haar vast zit. En dat kan prima met deze schattige Giddy Giddy haarelastiekjes.

Het verhaal achter Giddy Giddy is er een van: jong geleerd oud gedaan. Zolang als Teri Dimalante zich herinneren kan, was ze creatief bezig. Ze was het meisje dat altijd in de weer was met lijm, hout, stof, wol, tape en kartonnen dozen.

 

Giddy Giddy hairclips_haarknipjes voor meisjes_ hairclipsholder_handig opbersysteem voor haarknipjes_ nooit meer haarknipjes kwijt

Ze maakte het zelfs zo bont dat ze haar eigen gemaakt stickers probeerde te verruilen tegen echte verzamelplaatjes. Wie wilde ze niet hebben? Nou, blijkbaar niemand. Toch bleef Teri haar hele jeugd creatief aan het fröbelen.

Giddy Giddy, creatieve en mooie haaraccessoires

Giddy Giddy staat voor creatieve en mooie haaraccessoires. Met een deel van de opbrengst ondersteunt Teri haar familie op de Filippijnen financieel. Daarnaast gaat een deel naar Kiva microkrediet. Naast haar elastiekjes verkoopt Giddy Giddy nog iets handigs: hairclipsholders.

s_teri Dimalante

Bevestig losse haarknipjes, schuifjes en andere haaraccessoires aan het lintje. Tadaa nooit meer zoeken naar dat ene knipje! Een praktische oplossing en zeg nu zelf. Het staat tot erg leuk in de kinderkamer?

Giddy Giddy hairclipsholder_handig opbersysteem voor haarknipjes_haarknipjes kwijt

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!