Dagjes uit Lifestyle

Flavourites Live 2015 bijna van start

19 november 2015
Flavourites Live 2015- wanneer is Flavourites Live-GoodGirlsCompany

Heb je aankomend weekend even niks te doen? Dan kun je gezellig je hart ophalen op Flavourites Live 2015. Even een heerlijk dagje ongestoord shoppen, kijken en genieten van het beste wat webwinkelend Nederland te bieden heeft. Super leuk zo vlak voor de Feestdagen om nog even een uniek cadeautjes voor Kerst of Sinterklaas te kopen.

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 november 2015 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord voor het zevende jaar het webshopevent Flavourites Live plaats. Meer dan 150 smaakvolle webshops van webportal Flavourites.nl, designers en culinaire foodstalls verschijnen hier als pop up-shop. Shoppen, inspiratie opdoen en genieten staan centraal tijdens dit grootste webshopevent van ons land.

Flavourites Live 2015-GoodGirlsCompany-kaarten voor Flavourites Live

Sinds 2007 brengt webportal Flavourites.nl de leukste webshops binnen Nederland in kaart. Daarmee was het de eerste portal voor webshops van ons land. Op  Flavourites.nl vind je meer dan 1.000 zorgvuldig geselecteerde en smaakvolle webshops. Shops op het gebied van mode, interieur, kids, beauty en meer. Met maandelijsk zo’n 100.000 bezoekers is hij niet meer weg te denken.

Flavourites Live 2015

Flavourites richt zich op vrouwen die een druk leven leiden en voor wie online shoppen ideaal is.  Maar de leukste adresjes zijn niet altijd even gemakkelijk vindbaar. Flavourites.nl helpt deze vrouwen om juist de bijzondere webshops te vinden. Een keer per jaar gaat de website van on- naar offline in Amsterdam-Noord. Flavourites Live is het grootste webshopevent van ons land, waar zo’n 150 webshops van Flavourites, designers en foodstalls drie dagen lang als pop-up shop verschijnen. Het aanbod is breed en varieert van design, mode en interieur tot kinderproducten, beauty en meer.

Flavourites Live 2015

Flavourites tentoonstelling

Afgelopen zomer onderging de website Flavourites.nl een grote restyling. Er kwam meer aandacht voor beeld en een dagelijks blog. Ook werd het delen van de verhalen achter de webshops onderdeel van de vernieuwde website. Op Flavourites Live 2015 krijgen deze verhalen volop aandacht in de Flavourites stand, in het midden van de hal. Hier kan de bezoeker de Flavourites- tentoonstelling bezoeken. Hier staan een aantal geselecteerde producten uit de leukste webshops in de spotlights. In het PapierAtelier is dagelijks een team van designers aanwezig om hun creaties te tonen. Maar ook bezoekers kunnen zelf aan de slag in creatieve workshops. Wie een hilarische foto wil maken, mag een bezoekje aan de photobooth van De Fotobus niet overslaan. Ook de leukste handlezeres van ons land – Joyce van Nispen – is aanwezig met haar altijd scherpe analyse. Wil je tussendoor even bijkomen? Dan kan je terecht in een van de leuke foodstalls. Er is een wijnbar, een tosticaravan en een stand waar spectaculair moleculair ijs wordt gemaakt.

LINDA.foundation

Natuurlijk kun je volop shoppen tijdens Flavourites Live 2015. Naast trouwe deelnemers (Engelpunt.nl, Freshonline.nl en Talulabelle.nl ) zijn er dit jaar ook weer vele nieuwkomers. C-r-e-8.nl bijvoorbeeld, een webshop waar je 3D-producten kan kopen of zelf ontwerpen. Of Flakeforhome.nl, een nieuw merk voor prachtige, handgemaakte kussens van leer. Typisch van die producten die je eens in het echt wilt zien en voelen voordat je ze shopt. Ook leuk: knipkunstenaar Geertje Aalders is aanwezig in een indrukwekkende ‘geknipte stand’, waar ze de producten uit haar webshop 12nicethings.com verkoopt. Geertje is tevens de gastontwerper van de limited edition Flavourites Live-shopper, die voor slechts euro 1,- te koop is. Handig om alle nieuw verworven aankopen in te vervoeren. Voor het eerst werkt Flavourites Live samen met de LINDA.foundation. Veel webshops bieden een speciaal geselecteerd product aan waarvan een deel van de opbrengst naar de LINDA.foundation gaat; het fonds dat door Linda de Mol werd opgericht om gezinnen die in financiële nood verkeren, te helpen. Terwijl de bezoeker geniet van shoppen, inspiratie opdoen en culinaire hapjes, klinken op de achtergrond de fresh jazzy sounds van Sublime FM. Kortom: Flavourites Live is meer dan een dag shoppen: het is een totaalbeleving op het gebied van bijzondere, unieke adresjes en ervaringen.

Korting in de voorverkoop

Tickets voor Flavourites Live kosten euro 11,- in de voorverkoop (t/m 19 november) en euro 12,50 aan de deur. Op de website www.flavouriteslive.nl kunnen de tickets gekocht worden, en is het laatste nieuws te vinden over het event. Daarnaast staan hier alle deelnemers vermeld die dit jaar met een stand aanwezig zullen zijn. Deze lijst wordt continu aangevuld. Op de onlangs gerestylde website www.flavourites.nl is het totale aanbod van zo’n 1.000 webshops van Flavourites te zien.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!