Feestkleding

Feestcollectie Kommy Kleertjes

929 views
Kommy Kleertjes ontwerpt en maakt kleding voor meisje. Alle ontwerpen worden zelf bedacht daardoor zijn de kleertjes dus ook heel uniek. Kommy Kleertjes zijn een lust voor het oog en voorzien van prachtige details. De kleding is afgewerkt met prachtige sierlinten, romantische all-over prints en tule.
Feestcollectie Kommy Kleertjes_feestkleding voormeisjeskleding_kleding voor communie_kleding voor bruiloft

Feestcollectie Kommy Kleertjes

Bij de Feestcollectie Kommy Kleertjes zit je goed met een van de vele leuke setjes kleding van  Kommy Kleertjes. Kommy ontwierp een aantal jurken en rokjes die de aankomende kerst een extra feestelijk tintje geven. Zoals deze prachtige romantische rokjes Daphne en Roelie. Zelf heb ik een zwak voor ballonrokjes dus mogen Victoria en het omkeer ballonrokje Roos niet ontbreken.

Kommy Kleertjes_klding voor meisjes_feestkleding voor meisjes_ wintercollectie 2010_kerstkleding_ meisjeskleding_blauw setje met polkadots

Inspiratie voor haar kleding haalt Kommy uit de bladen. Alles is even prachtig gemaakt en afgewerkt met mooie lintjes. Kommy Kleertjes  is echt een must have voor iedere moeder met een typisch meisjemeisje en die er zeker van wil zijn dat haar dochter deze kerst in iets unieks rond loopt.

Feestcollectie Kommy Kleertjes_feestkleding_meisjeskleding_kleding voo communie_kleding voor bruiloft

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!