Geen categorie

Servane Barrau Everland

23 november 2010
Eerder berichtte ik al over de onweerstaanbaar schattige en een tikkeltje eigenzinnige wintercollectie van Servane Barrau Designs. De wintercollectie met als thema ‘In Wonderland’ werd geïnspireerd door Alice in Wonderland naar het wereldberoemde boek van Lewis Carol.
Tot mijn grote vreugde kreeg ik bericht dat Servane Barrau haar leuke collectie heeft uitgebreid met ‘ Ervane Barrau Everland’. Wederom felle indrigende kleuren en een fotografie die het thema helemaal afmaken. Met kledingstukken als, Enchanted dress, Fairy dress, de Tigerlilly pettiskirt en zelfs Magic Wings ben je er van verzekerd dat deze betoverende collectie ook je dochters hart zal stelen.

Servane Barrau Designs_Everland_Tigerlilly pettiskirt_tutu voor meisjes_Pettiskirts voor meisjes
 
Als je een kledingstuk van Servane Barrau Designs koopt, weet je meteen dat je iets bijzonder gekocht hebt. Vrolijke en kleurrijke kleding zoals outfits voor kleine meisje zouden moeten zijn. De kledingstukken van Servane Barrau Designs leggen dan ook de nadruk op oplossingen die het aan- en uittrekken van kleding vergemakkelijk. Merkkleding zonder het dure prijskaartje waar net zoveel aandacht aan besteed is  zoals je gewend bent van de betere kinderwinkels.
Servane Barrau Designs_Everland_Miniature hat_fairy dust legging_sprookjeskleding voor meisjes
Servane Barrau Designs ziet de wereld door de ogen van onze dochters. De toekomst in het heden. Het is een plek waar je als moeder met een gerust hart de prachtigste kledingstukken kunt uitzoeken voor je kleine prinses.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!