Feestkleding

Elodie & Elvis

1 comment500 views
 Zoals je weet, heb ik een zwak voor kleding die van Down Under komt. Telkens wanneer ik een nieuwe merk ontdek besef ik weer : “Wat is dat toch een onontdekte markt!” Deze keer was het de beurt aan de kleding van Elodie & Elvis.

De naam doet je misschien meteen denken aan rock ’n roll, maar niets is minder waar. Elodie & Elvis is vooral bekend vanwege hun prachtige mantels en mooie feestelijke kleding.

Elodie and Elvis_flounce dress with embroidered mesh overlay_feestjurken voor meisjes

Elodie & Elvis werd in 2001 opgericht door ontwerpster Doris Reymond. Sinds de oprichting wordt het merk omarmt door modegevoelige ouders die van luxueuze kleding houden. Kleding waarvan de details met de hand gemaakt zijn en een exclusieve uitstraling hebben.

Elodie and Elvis_contrats ruflle top with satin belt_communiejurken voor meisjes

Elodie & Elvis is casual maar toch feestelijk

Elodie & Elvis werd vernoemd naar Doris’ dochter Elodie. En zoals zo veel kinderkledingmerken hangt de ontstaansgeschiedenis nauw samen met willen voorzien van een gat in de markt. Zo ontdekte Doris het haast onmogelijk was om kwalitatief hoogwaardig in Australië gemaakte babykleding te kopen. Kleding die veelzijdig genoeg was om op een normale dag te dragen als naar een feestelijke gelegenheid.

Vastbesloten om niet bij de pakken neer te zitten, richtte ze Elodie & Elvis op. De prachtige (nep) bontmantels en de mooie stoffen waarvan de jurkjes gemaakt zijn, zijn werkelijk een lust voor het oog.

Elodie and Elvis_Can Can_feestjurken voor meisjes_communiejurken voor meisjes

Je koopt Elodie & Elvis bij:
Madison Lane
My mini moda

Update Elodie & Elvis heeft ook een babycollectie: Baby Elodie.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

  1. Pingback: Baby Elodie - GoodgirlsCompany

Praat mee!