Feestkleding

Plog Dolce & Gabbana Kids SS 2015

19 april 2015

Dat je 15 minutes of fames snel voorbij kunnen zijn, weten modekoningen Dolce & Gabbana maar al te goed. Begin dit jaar werden ze nog geprezen om hun nieuwe fall winter collectie 2015. Over de catwalk liepen vrouwen met kinderen. Alles kwam voorbij. Van schattige baby’s tot eigenwijze kinderen alleen dan perfect gestyled. Viva la mama, een ode aan de moeder! Menig glossy magazine en blogger was laaiend enthousiast. De kledingcollectie werd breed uitgemeten.

Maar hoogmoed komt voor de val. Toen ze het in maart nodig vonden om te laten weten dat ze geen voorstander zijn van IVF kinderen en geen fan te zijn van het homohuwelijk trapten ze daarmee Elton John op zijn tenen. Een rel was geboren. Laatstgenoemde eiste een boycot. Zoals dat wel vaker gaat, werd een en ander afgezwakt en bleek de soep lang niet zo heet gegeten te worden als zij wordt opgediend. Mooi moment om het dus weer te hebben over waar het eigenlijk over moet gaan: kleding. En in dit geval de Dolce & Gabbana Kids SS 2015 collectie.

Dolce and Gabbana-kids-Spring Summer 2015 collectie-luxe kinderkleding-GoodGirlsCompany

De collectie is overduidelijk beïnvloed door het land van Costa del Sol: Spanje. Passionele rode rozen aangevuld met pittige polkadots. De jurken geven je dochter de uitstraling van een vlammende Flamencodanseres. Natuurlijk erg leuk te combineren met rode schoentjes met witte polkadots.

Dolce and Gabbana-kids-Spring Summer 2015 collectie-luxe kinderkleding-GoodGirlsCompany-Sicilian

 

Ook bij de veelkleurige Sicilian collectie zie je Spaanse invloeden terug. Waaiers, flamenco dansers en gedurfde prints. De kledingstukken ogen lekker Mediterraans en zullen prima staan op een iets gebruinde huid.

Dolce and Gabbana-kids-Spring Summer 2015 collectie-luxe kinderkleding-GoodGirlsCompany-DG collectie 2015

Daarnaast zijn er kledingstukken geïnspireerd op een andere Spaanse nationale volksport: stierenvechten. De rokken en jasjes hebben duidelijke Torero achtige invloeden. Maar er hoeft natuurlijk niet echte een stier afgeslacht te worden om het roze jasje met bijpassende rokje te kunnen dragen. Ook zonder stoer, maar met bijpassend zwarte tasjes is deze fashionable genoeg voor je mini-fashionista.

Dolce and Gabbana-kids-Spring Summer 2015 collectie-luxe kinderkleding-GoodGirlsCompany-DG collectie 2015 voor meisjes

 

Dolce and Gabbana-kids-Spring Summer 2015 collectie-luxe kinderkleding-GoodGirlsCompany-DG collectie voor meisjes-luxe kinderkleding

 

Dolce and Gabbana-kids-Spring Summer 2015 collectie-luxe kinderkleding-GoodGirlsCompany-Spanish dancer

 • Reply
  Plog Armani Junior SS 2015 - GoodGirlsCompany
  3 juli 2015 at 07:02

  […] collectie mocht daar niet aan ontbreken. Wie A zegt moet ook B zeggen. Dus als ik de collecties van Dolce & Gabbana en Roberto Cavalli toon mag Armani daar ook niet aan […]

 • Reply
  7 musthave zwangerschapsjurkjes - GoodGirlsCompany
  3 mei 2015 at 09:50

  […] we heel wat nieuwe lentecollecties voor je dochter. Zo schreven we plogs over Pomp de Lux, Dolce & Gabbana en kon je je hart ophalen aan de Room Seven en Le chic collecties. Erg leuk maar als mommy to be […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!