Dagjes uit Fun Kinderen en baby's Lifestyle

Disney Channel Zomertour

13 juli 2015
Disney Channel Zomertour-GoodGirlsCompany-Disney

Disney Channel viert de zomer met de Disney Channel Zomertour in het bijzijn van verschillende Nederlandse artiesten en duizenden uitzinnige fans. Op zaterdag 29 augustus 2015 verwelkomt Gemeente Almere het grootschalige zomerse evenement Disney Channel Zomertour op de Esplanade in Almere Centrum. Met verschillende workshops, optredens en andere activiteiten. Gepland staan o.a. optredens van Zomaer, Femke Meines, Boycode, Tessa Sunniva en Savanna. In de komende weken wordt nog een grote Nederlandse artiest bekend gemaakt die ook tijdens de Disney Channel Zomertour zal optreden. Het belooft een spetterend zomerfeest te worden voor jong en oud. De toegang tot de Disney Channel Zomertour is gratis en toegankelijk voor iedereen.

Binnen het evenement verbindt Disney Channel alle succesvolle televisie-titels met elkaar, zo kunnen de bezoekers Violetta-zonnebrillen maken, hun eigen televisiecommercial opnemen met de “Jij Bent Disney Channel”-crew en kunnen technische skills getest worden met het Lab Rats laboratorium. Over de gehele dag is een volledig programma opgezet met optredens van verschillende artiesten. De dag wordt gepresenteerd door Femke Meines en Thomas van Goethem.

Femke Meines over haar rol binnen de Disney Channel Zomertour: “Ik vind het geweldig om aan de Disney Channel Zomertour mee te werken en met zoveel grote en coole artiesten op het podium zal staan. Ik kan niet wachten alle fans te zien en er echt een zomers feest van te maken!”

Disney Channel is dé familiezender met de allerleukste series en films van het bekende Disney merk. Bij Disney Channel kijk je de hele dag naar de allerleukste series en films. Alleen, of samen met je vrienden en de rest van de familie. Volg de avonturen van Violetta, ontdek het laboratorium in Lab Rats, maak muziek met Austin & Ally en ontspan bij de leukste Disney-films. Disney Channel is te ontvangen via CanalDigitaal (kanaal 66), KPN (kanaal 19) en Ziggo (kanaal 16).

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!