speelgoed

Mommy Monday winactie Kleurenkameleon

40 comments1481 views
Fisher-Price -Denken-en-Leren-Smart-Scan-Kleurenkameleon-GoodGirlsCompany

Met de Fisher- Price Denken en Leren Smart Scan Kleurenkameleon leert je kind spelenderwijs verschillende kleuren herkennen. Benieuwd hoe het werkt? Deze Mommy Monday kun je er eentje winnen voor je kind en samen op kleurenjacht gaan.

Fisher-Price-Denken-en-Leren-Smart-Scan-Kleurenkameleon-paars-GoodGirlsCompany

Nu mijn dreumes steeds meer een peuter wordt, gaat er een wereld voor mij open. Wat een heerlijke fase! Ik vind het zo leuk als ze opeens zinnetjes uit liedjes zingt die ik ken. Of als ze me verbaasd met een woord die ze daarvoor niet kende. Op haar mnier telt ze al en de volgende fase is natuurlijk het herkennen van kleuren. Met de Fisher- Price Denken en Leren Smart Scan Kleurenkameleon wordt dat een eitje. Wat is dit een ontzettend gaf stukje speelgoed. Hij is vanaf 3 tot 6 jaar, maar ik breng graag een beetje uitdaging aan in haar speelgoed.

De Fisher-Price Denken en Leren Smart Scan Kleurenkameleon

De Fisher-Price Denken en Leren Smart Scan Kleurenkameleon is een leuk interactief vriendje waarmee kinderen de kleuren om zich heen kunnen ontdekken. De kameleon stimuleert kinderen de wereld te ontdekken en meer te leren over kleuren en cijfers. Je kan op drie verschillende interactieve manieren met de kameleon spelen.

Fisher-Price-Denken-en-Leren-Smart-Scan-Kleurenkameleon-blauw-GoodGirlsCompany

Hoe werkt het?

De eerste stand is de ‘kleurenstand’. Deze is geschikt om samen met je vriendje op kleurenjacht te gaan. Het liefst natuurlijk het hele huid door. Pak de kameleon op en ontdek de kleuren om je heen. De Denken en Leren Smart Scan Kleurenkameleon leert je kind om onderscheid te maken tussen de verschillende kleuren en stelt vragen zoals “Wil je mij jouw lievelingskleur laten zien? Dat is geel”.

Dan is er nog een tweede stand. In de telstand scannen kinderen de kleuren. Door op het knopje van de staart te drukken, scant de kameleon alle kleuren die het kindje tegenkomt. En de Kameleon doet zijn naam eer aan door in de kleur te veranderen van de desbetreffende kleur. Echt heel gaaf! Samen tellen ze de kleuren die ze tegenkomen. Zo helpt de kameleon je kind om cijfers te leren: “Welk cijfer komt er na het cijfer drie maar voor het cijfer vijf? “.

En in de spellenstand leren kleuters te luisteren en aanwijzingen op te volgen. Ze moeten binnen een bepaalde tijd een opdracht oplossen. Dit zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier. Zo kan ene opdracht luiden: “Zoek binnen tien seconden vijf blauwe voorwerpen. Klaar? Start!”

Verpakking Fisher-Price Denken en Leren Smart Scan Kleurenkameleon

In de verpakking zit de Kleurenkameleon. En ook als hij in de verpakking zit, kan je hem al even uit proberen. Zo reageert hij op het bijgeleverde kleurenrad dat gemaakt is van papier. Verder bevat het tien verfspatten. Deze kan je op de vloer leggen. Kies een van de drie verschillende speelstanden en volg de aanwijzingen op voor urenlang speelplezier.

Win-Fisher-Price-Denken-en-Leren-Smart-Scan-Kleurenkameleon-GoodGirlsCompany

Win een Fisher-Price Denken en Leren Smart Scan Kleurenkameleon

Ik mag een lieve lezer blij maken met deze leuke KleurenKameleon. Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en wat is jouw favoriete kleur?
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Tag 1 vriend in het bericht.
Extra kans maken?


Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 24 april 2017.  De winnaar krijgt na 24 april  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

40 Comments

 1. Oh woooww heel gaaf voor mijn dochtertjes zou dit zijn !! De lievelingskleur van mij dochters (en mij) is roze 😊. En dat is ook wel te zien ook aan mijn dochters hahah want dragen meestal roze of panterprint of zebraprint hahah

 2. Ohhh wat leuk en leerzaam! Ik doe heel graag mee voor onze kleine leergierige meid.
  Als extra kans heb ik dit bericht gedeeld op Twitter.

 3. Goede en duidelijke review! Ben er erg enthousiast over geworden. Mijn lievelings kleur is blauw en dan een specifieke tint waar ik de naam niet van ken haha. ik volgde jou al op YouTube!

 4. Oh wat een geweldig speelgoed alweer. Wat vinden ze toch allemaal uit? Maar een kleurenkameleon is echt een super idee! Mijn zoontje zou dit geweldig vinden, dus ik doe heel graag mee! Mijn lievelingskleur is zwart. Lekker donker, maar met alles te combineren.

 5. Mijn favoriete kleur is appelblauwzeegroen. Niet alleen omdat het een super mooie kleur is die mijn ogen beter doet uitkomen, maar ook omdat het gewoon een geweldige naam heeft.

 6. Wij doen heel graag mee. Wat een super leuk dingetje. Mijn kleine man vind het nu heel leuk om alle kleuren te benoemen. (met nog wat foutjes) en dit lijkt me echt super leuk om met hem samen te doen. Mijn lievelings kleur is petrol en rood.

 7. Ik doe graag mee voor mijn meisje die op dit moment heel veel met kleuren leren bezig is. Ze noemt wel vooral alles blauw hihi, dus ze moet nog veel oefenen.

 8. Super leuk ik doe graag mee voor mijn kleine neefje, die binnenkort 1 jaar wordt.
  Mijn favoriete kleur is paars.

  Ik volg je al een tijd op facebook (lieke van veen). Ik heb mijn vriend in dit bericht getagd en heb het bericht gedeeld.
  Ik volg je ook op youtube (liekeee24)

 9. Weer zo’n leuk speelgoed van Fisher Price! Mijn lievelingskleur is (licht)blauw. Doe graag mee voor mijn dochtertje, weet nog niet wat haar lievelingskleur is, veel kans dat het roze word 😉

 10. Mijn favoriete kleur is blauw. (maar voor mijn dochtertje haal ik toch geregeld roze dingen in huis), deze kameleon lijkt me superleuk voor haar.

 11. Wat een leuk blog heb je! Ik kwam via een andere blog op je blog terecht en na een paar blogs te hebben gelezen kwam ik bij deze leuke winactie uit!
  Ik doe graag mee voor zoonlief. Hij houdt van rood , blauw en groen denk ik en mijn lievelings kleur is lekker felrood!

 12. Wat een leuk ding zeg! Super dat het je kindjes zoveel leert. Daar zal mijn meisje heel blij en nieuwsgierig van worden :D. Haar lievelingskleur op dit moment is geel. En die van mij groen 😉

 13. Wat gaaf! En onwijs leerzaam. Mijn favoriete kleur is paars. Ik zou deze gave kleurenkameleon super graag willen uit testen met onze kleine man Liam. Gezellig en vrolijk samen kleuren en cijfers leren. #mommymonday

 14. Wat een leuk ding!! Hier een zoontje met een taal achterstand. Dus dit zou super leuke manier zijn om voor hem te leren!

  Zijn lievelingskleur is vaak groen 😂

 15. Deze lijkt me echt leuk! Had er nog nooit van gehoord, maar denk dat mijn dochter Lucy (3 jaar), deze helemaal geweldig zou vinden!
  Mijn lievelingskleur is paars, die van haar groen en bruin (daar kleurt ze tenminste haar meeste tekeningen mee in, hihi).

 16. Die lijkt me heel leuk voor onze dochter.
  Ze is al zelf druk bezig proberen te tellen en zo, dit zou een leuke stimulans speelgoed zijn voor haar.

  Mijn favoriete kleur is neon roze.

Praat mee!