Kinderen en baby's

De wereld van Helen Gordon

17 oktober 2010
Ik wil kleding en accessoires maken die klassiek zijn in hun eenvoud en prachtig in hun ontwerp. Maar ik wil ook dat ze praktisch zijn en geschikt voor kinderen: kleine meisjes zouden geen strapless jurken of te kleine bikini’s moeten dragen. Ik ontwerp prachtige kleding die leuk en grappig is om te dragen die je doen herinneren aan de tijd toen kind-zijn nog eenvoudig was en die kinderen kind laat zijn”, zegt Helen Gordon.
Helen Gordon_Fairy Tales_reluctant_dragons_knights_meisjeskleding

Helen Gordon maakt verfrissend leuke collecties

Haar collecties bestaat uit kleding, kussens, behang en schrijfwaren. Producten die je heel goed los kunt kopen, maar ook elkaar prima aanvullen. Volwassenen of kinderen, het maakt niet uit allemaal lopen ze er mee weg. Voor een merk dat pas in 2010 het levenslicht zag, is dat een mooie prestatie. Toch komt Helen Gordon niet pas kijken. Ze werkte meer dan 10 jaar als textielontwerper voordat ze aan een succesvolle carrière als inkoper begon. Na de geboorte van haar derde kind, besloot Helen dat het tijd was voor haar eigen collectie kinderproducten. Zo combineerde ze haar creatieve talenten met haar kennis en ervaringen in de verkoopsector.

Helen Gordon_red and blue folk flower stripe _dress_girls fashion_meisjesmoeder_Kinderkleding_kleding voor meisjes

De huidige serie bestaat uit drie verfrissend leuke collecties: Decoratieve wildlife, Folk Flower en Fairy Tales. De collectie Fairy Tales is mijn favoriet. Bekende sprookjes zoals Hans en Grietje en de wolf en de drie biggetjes zijn op een leuke manier verwerkt op pyjama’s, kussens, behang, schort en schrijfwaren.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!