Feestkleding

De leukste Paasjurkjes voor meisjes

17 april 2011
Deze week voor Pasen gaat het zonnetje steeds iets vaker doorbreken. De kasten van de meeste kleine dames worden langzaam aan gevuld met de nieuwste voorjaarscollectie. Iki Dress zet nog even wat toppers op een rijtje zodat je er deze Paasdagen er op zijn Paasbest uitziet. We kiezen daarbij vooral voor kleur! Kijk en lees mee met ons blog: De leukste Paasjurkjes voor meisjes.
Omschrijving: Van Bonnie Jean komt deze heerlijke jurk in luchtig katoen en in een leuke kleursamenstelling.
Kledingmaat: De jurk is verkrijgbaar in de maten 92-116
Prijs: € 24.50
Omschrijving:Van Bonnie Jean deze hele vrolijke jurk in Fuchsia, Oranje en Lime banen met leuke roezels. De jurk is heerlijk comfortabel in katoen/spandex zachte stretch stof.
Verkrijgbaar: in de maten 92-146
Prijs: € 24,50
Merk: Rare Editions
Omschrijving: een vrolijke jurk in katoen met onderjurk en tule rand.
Deze jurk is verkrijgbaar in de maatserie 104-116
Prijs: € 24,95
Merk: Dollcake
Omschrijving: Alle Dollcake jurken zijn fantastisch, maar als we het hebben over kleur dan moet je haast wel verliefd worden op deze hele mooie Delicious Dress. Draagt heerlijk en ziet er geweldig uit!
Prijs: € 39.95.
Maat: DollCake is leverbaar in de maten 92-128.
Omschrijving: Een van de vrolijke jurken van Indygo artwear is deze Voile Puff Dress. Deze jurk met ballonrokje en verlaagde taille is van heel luchtig katoen.
In vrolijke kleuren beschilderd
Prijs € 49,95
Merk: Tralala
Omschrijving: In echte paaskleuren deze fantastische jurk van Tralala. In vrolijke unieke Tralala stof een lange jurk met speels stof gebruik en de karakteristieke roezels. Schitterend!
Prijs: € 59,95
Naast alle bovengenoemde prachtexemplaren verkoopt Iki Dress natuurlijk ook nog de kleurige jurken van Servane Barrau en Bonnie Jean. Bekijk de Iki Dress website want de komende weken verwachten we nog vele nieuwe jurken van onder andere Bonnie Jean en Rare Editions.
  • Reply
    Marlein Bomhof stelt zich voor - GoodGirlsCompany
    28 augustus 2015 at 22:46

    […] met Nicoline de Kraa van webwinkel Iki Dress. Zij schreef voor ons diverde blogs over kerstjurken, paasjurken en andere kinderkleding. In dit blog stelt gastblogger Marlein Bomhof van Stoerekindjes.nl zich […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!