Kinderkamer Lifestyle

De kleine zebra

15 april 2014

MimiLou woodland wall decall_muurstickersSinds de meiden weten dat ze allebei een eigen kinderkamer krijgen, zijn we druk bezig om deze kamer in te richten. Dat wil zeggen: in ons hoofd. Het droomhuis en de daar in aanwezige kamer hebben we nog niet gekocht. Toch mag dat de pret niet drukken. Zowel Princess als Rocker weten al helemaal hoe hij er uit moet komen te zien. En ik? Ik denk met ze mee. Samen met de meiden struin in het internet af en geniet van webshops zoals de kleine zebra. Bomvol leuke lifestyle en voor de kinderkamer.

Bij de kleine zebra raak je niet uitgekeken! De kleine zebra werd in 2007 door drie zussen opgericht. Zelf moeder zochten ze de allerleukste accessoires voor de kinderkamer, maar ze konden niks vinden. Tijd om het heft in eigen hand te nemen en zo werd De kleine zebra geboren. Eerst was het een klein zebraatje, maar dit beestje groeide groter en groter met inmiddels een Engelse, Duitse en Franse website.

Colorique Hanglamp Daisy Mae_Kleine Zebra

Bij de kleine Zebra vind je  hippe hebbedingen en van alles tussen kunst en kitsch.  Ze verkopen allerlei leuke hebbedingen voor de kinderkamer. Of het nu voor aan de wand is, om in te slapen, op de muur of voor aan het plafond is. De producten zijn vrolijk en kleurrijk. Neem nu bijvoorbeeld deze trendy lampionlampen van Mimi’Lou. Gemaakt van Japans papier met schattige tekeningen van vogels, een lammetje, een meisje, heel veel bloemen en stipjes. Ook deze mooie parellamp en schitterende bloemenlamp verlichten de kinderkamer op een betoverende manier.

MimiLou Boules Japonaise_Kleine Zebra hippe lifestyle en hebbedingen_MimiLou muurstickersHeb je altijd al eens op een grote paddenstoel willen zitten? Dat kan ook met deze leuke paddenstoel poef die elke sprookjeskamer compleet maak. Het poefje heeft een stevige voet en een zacht paddenstoelenkussen. En zoek je iets voor aan de muur? Dan kijk je bij Kleine Zebra ook je ogen uit met hippe muurstickers, retro behang en grappige fotolijstjes. 

Elke kinderkamer wordt een grote fantasiewereld. Boordevol magische plekjes om  te ontdekken en heerlijk weg te dromen. En na al het spelen is het tijd om op te ruimen, om te kleden en naar bed te gaan. Slaap lekker!

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!