Beautiful mama Mama

DanielleSSieraden mama-kettingen

26 juni 2010
Nu het weer mooier wordt en ik als rasechte koukleum het zowaar aandurf me af en toe in een zomerjurkje te wagen, ben ik het over een ding eens; een outfit is niet af zonder sieraden. Armbanden, kettingen en af en toe een leuke haaraccessoire maken je outfit helemaal af.

ieraden voor grote en kleine meisjes

Al die trotse moeders die hier – net als ik – geen genoeg van kunnen krijgen, moeten eens bij DanielleSSieraden kijken. Eigenaresse Daniëlle Koning zei haar baan op om zich fulltime te wijden aan de opvoeding van haar zoon en het maken van handgemaakte sieraden. Wat als hobby begon, loopt nu zo goed dat het een webwinkel is geworden. Een webshop met een leuk uitgebreid assortiment aan kindersieraden en haarknipjes voor kleine & grote meisjes, gewone sieraden, speciale mamasieraden, hartjesslingers, zeepkettingen en nog veel meer.
Win een Mama-sieraad
Vooral de Mama sieraden, zijn het bekijken waard. “Sinds ik zelf mama ben van een zoon, weet ik hoe leuk het is om speciale mama sieraden te dragen”, zegt Daniëlle. Deze sieraden worden dan ook met heel veel liefde gemaakt. Speciaal voor Trotse Moeders stelt DaniëlleSSieraden een Mama-ketting beschikbaar. Wil jij kans maken op dit unieke cadeau? Klik dan hier. Schrijf je in en onder alle inzendingen verloot TrotseMoeders deze prijs. Inschrijven kan t/m 18 juli 2010. Meer weten over de wedstrijdvoorwaarden? Klik hier.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!