Babyspullen Kinderen en baby's

ColorCap kleurrijke caps voor je autostoel

29 september 2011
 We ontdekten weer een prachtige babyproduct dat het leven van jonge moeder een stuk makkelijker maakt; ColorCap. ColorCap is een vrolijke zonnekap die je baby in haar Maxi-Cosi heerlijk uit de zon en wind houdt.
De ColorCap  is ontstaan  vanuit de praktijk. In de praktijk gebruiken ouders hun babyautostoeltje meestal vaker dan alleen voor in de auto. Iedere ouder kent onderstaande momenten vast wel.  Met speciale adapters klik je je Maxi-Cosi vast op het onderstel van je kinderwagen om nog net even snel de supermarkt boodschappen te halen. Of als je op bezoek gaat, neem je je kleintje met Maxi-Cosi en al mee naar binnen.

Het idee om de autostoel nu te voorzien van een hipper uiterlijk en meteen meer comfort te bieden voor de baby is dan ook een schot in de roos. ColorCap is leuk om je Maxi-Cosi net dat persoonlijke tintje mee te geven. De zonnekap is gemaakt van twee hippe prints en hij is tweezijdig te gebruiken.  Wanneer je je ColorCap  omdraait creëer je een totaal nieuwe en unieke look voor je Maxi-Cosi.Door Sibble zonnekap om te draaien krijg je een compleet andere, unieke look! De ColorCover is een los te verkrijgen Maxi-Cosi hoes. Je maakt de hoes over de bestaande kleding heen vast. Doordat je kan kiezen uit verschillende stoffen kan je leuke combinaties maken. Mix&match met de hippe maxi cosi stoelhoezen en screen’s!

Zoek je een handig overzicht van webwinkels voor autostoelhoezen en zonneschermen? Klik dan hier.

 

 

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!