Baby's en kinderen Spelen

Chic fun-click kralen

26 december 2014

Zoals ik al eens eerder schreef, zijn wij groot fan van speelgoedwinkel Imaginarium. Regelmatig lopen we even naar binnen om nieuw speelgoed te bekijken, vast te houden of even uit te proberen. Speelgoedwinkel Imaginarium heeft vaak net een andere collectie kinderspeelgoed dan winkelketens zoals Bart Smit of Intertoys. Toen we een verpakking chic fun-click kralen van Imaginarium kregen, moesten we deze natuurlijk even uitproberen.

Met de vrolijke Chic fun-click kralen van Imaginarium maak je natuurlijk armbanden en  kettingen.  Maar het biedt ook genoeg ruimte voor je dochter om zelf te beslissen wat ze er van maken wil. Zo verzonnen miss B. en miss G. dat je er ook gekleurde kralenslinger, hoofdkransen en verstoppertje mee kan spelen.

Imaginarium_chic fun-click_Chic click-fun pearls_beads_meisjesspeelgoed

Ideaal voor kleine kinderen

De Chic fun-click kralen zitten in een doorzichtige verpakking. Dit maakt het een aantrekkelijk cadeautje voor jonge kinderen. Ze zien meteen wat er in zit. De felle kleuren zijn niet over het hoofd te zien en nodigen uit de verpakking open te maken. Door een handig klik-systeem maakt je kindje makkelijk de kralen aan elkaar. Je hebt geen draad of naalden nodig. Dit is zeker een pluspunt wanneer je jongere kinderen hebt die nog niet over een fijne motoriek beschikken.

Imaginarium_Chic fun-click kralen_sieraden maken_kettingen maken

Enkele maanden geleden waren beide meiden nog helemaal fan van loomen. Maar inmiddels liggen de loom dozen en bijbehorende elastiekjes al weer een tijdje stof te vergaren in hun speelgoedkasten. Zo gaat dat wel vaker met rages. Die komen op maar waaien ook zo weer over. Vooral miss B miste het geduld om lang en  geconcentreerd achter een loom board te zitten om zo een armbandje te maken. Met de chic fun-click kralen is een armbandje maken zo gepiept. En  met hetzelfde gemak haal je het ook uit elkaar. Ideaal voor ongeduldige kinderen die graag snel resultaat zien.

Imaginarium_ervaring chic fun click kraken_leuk kinderspeelgoed

Spelen zoals jij dat wilt

De chic fun-click  kralen zijn geschikt vanaf 3 jaar. Waarschijnlijk moet je in het begin een kindje van deze leeftijd even helpen, maar het zal niet lang duren voordat ze het door hebben.  Alhoewel miss. G prima met naald en draad een ketting kan maken, bleek ook zij de chic fun-click nog erg  leuk te vinden. Binnen een mum van tijd had ze alle kralen aan elkaar vast gemaakt voor een kralenslinger. Samen met Miss B verstopte ze de slinger in huis. Met instructies als ‘warm’ en ’koud’ moest de ander de slinger zoeken. Als moeder vind ik het heerlijk wanneer speelgoed kinderen uitdaagt en ze de ruimte geeft om er mee te  spelen zoals zij dat willen.

2014-12-23 12.07.10-1

In de webshop van Imaginarium vind je nog meer verschillende kralen om sieraden mee te maken. Wat dacht je van deze leuke uil of de I love my pearls machine.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!