BabyspullenKinderen en baby's

Bugaboo My First Car by Viktor & Rolf

1 comment1885 views
 Ze hebben het weer geflikt! Na samenwerkingen met Missoni, Mini Rodini, Bas Kosters en Marc Jacobs heeft ‘s lands hipste kinderwagenmerk Bugaboo dit keer Viktor & Rolf gestrikt. Speciaal voor Bugaboo ontwierpen zij My first car by Viktor & Rolf .

Bugaboo My first car by Viktor en Rolf_Bugaboo Cameleon My first car

Bugaboo My first car is alles mama’s van watertanden

My First Car – Viktor & Rolf voor Bugaboo heeft echt alles waar yummy mummy’’s van watertanden. De op maat gemaakte kinderwagen is uitgebracht in een mono-colour cool grijs chassis, authentiek grijze autosportstof, leerachtige zonnekap en stuurbekleding, waarvan de duw- en draagbeugel met de hand zijn gestikt. Door de zogenaamde achterruit van de zonnekap kun je naar je kind kijken terwijl het van het uitzicht geniet. De achterwielen van My First Car zijn exclusief uitgerust met zilverkleurige velgen en het iconisch Viktor & Rolf embleem. Zowel de voetenzak als de achterkant van de wieg hebben een custom-made kentekenplaat met: bb – ♥ – V&R.

Voor zolang als de voorraad strekt, is deze hippe Bugaboo vanaf september 2012 wereldwijd voor een jaar verkrijgbaar bij geselecteerde winkels. Maar wij van GoodGirlsCompany mogen deze Bugaboo vanavond al bewonderen als hij zijn opwachting maakt op het exclusieve feestje in de Bijenkorf. Foto’s en blog volgen.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

Praat mee!