Babyspullen Kinderen en baby's

Bugaboo Missoni

1 mei 2011
GE-NI-AAL dat is de samenwerking tussen Bugaboo en Missoni! Na eerdere samenwerkingen met onder andere Bas Kosters, Paul Frank en Marc Jabobs toont Neerlands hipste kinderwagenmerk  wederom lef en durf.

Bij het zien van de Bugaboo Missoni zal menig modebewuste moeder en Bugaboo fan ‘Hebbe, hebbe, hebbe’ denken. Althans dat had ik wél.  Wederom flikt Bugaboo het weer om een setje aanvullingen te ontwerpen waardoor je bijna serieus een volgende baby overweegt.

bugaboo missoni_Bugaboo collaboration_Bugaboo samenwerking_waar koop je Bugaboo Missoni

De Bugaboo + Missoni collectie bestaat uit 2 modellen: een Bugaboo Cameleon die zich onderscheidt door een wiegdekje en zonnekap in een felle blokprint en een Bugaboo Bee met een zonnekap met een levendig zigzagpatroon.

Bij iedere Bugaboo + Missoni set zit een in Italië geproduceerde, gebreide deken inbegrepen met de luxe en hoogwaardige kwaliteit waar beide merken bekend om staan.

De Bugaboo + Missoni collectie zal vanaf juli verkrijgbaar zijn in een select aantal winkels.

bugaboo missoni_Bubagoo fahion_Bugaboo collaboration_Bugaboo samenwerking_waar koop je Bugaboo Missoni

 • Reply
  Bugaboo Cameleon Classic collection sand - GoodGirlsCompany
  15 mei 2015 at 13:05

  […] van deze Bugaboo’s. Deze originele all-in-one kinderwagen heeft top designers als Marc Jacobs, modehuis Missoni en zelfs Diesel geïnspireerd om een samenwerking aan te gaan voor een special edition wagen. De […]

 • Reply
  Bugaboo Bee Van Gogh - GoodgirlsCompany
  3 maart 2015 at 22:24

  […] ging de Nederlandse kinderwagenfabrikant al verschillende gave samenwerkingen aan. Zo was er de Bugaboo Missoni met de karakteristieke vrolijke kleuren. De Bugaboo Paul Frank met de kenmerkende cartoon achtige […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!