BabyspullenKinderen en baby's

Bugaboo Missoni

2 comments1170 views
GE-NI-AAL dat is de samenwerking tussen Bugaboo en Missoni! Na eerdere samenwerkingen met onder andere Bas Kosters, Paul Frank en Marc Jabobs toont Neerlands hipste kinderwagenmerk  wederom lef en durf.

Bij het zien van de Bugaboo Missoni zal menig modebewuste moeder en Bugaboo fan ‘Hebbe, hebbe, hebbe’ denken. Althans dat had ik wél.  Wederom flikt Bugaboo het weer om een setje aanvullingen te ontwerpen waardoor je bijna serieus een volgende baby overweegt.

bugaboo missoni_Bugaboo collaboration_Bugaboo samenwerking_waar koop je Bugaboo Missoni

De Bugaboo + Missoni collectie bestaat uit 2 modellen: een Bugaboo Cameleon die zich onderscheidt door een wiegdekje en zonnekap in een felle blokprint en een Bugaboo Bee met een zonnekap met een levendig zigzagpatroon.

Bij iedere Bugaboo + Missoni set zit een in Italië geproduceerde, gebreide deken inbegrepen met de luxe en hoogwaardige kwaliteit waar beide merken bekend om staan.

De Bugaboo + Missoni collectie zal vanaf juli verkrijgbaar zijn in een select aantal winkels.

bugaboo missoni_Bubagoo fahion_Bugaboo collaboration_Bugaboo samenwerking_waar koop je Bugaboo Missoni

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

Praat mee!