BabyspullenKinderen en baby's

Bugaboo Cameleon Classic collection sand

2 comments1646 views
Bugaboo Cameleon Classic collection sand

Het afgelopen jaar keerde Bugaboo terug naar haar roots door de introductie van de Bugaboo Cameleon Classic Collection sand, uitgevoerd in Navy Blue en Dark Khaki. De nieuwste Bugaboo Cameleon Classic collection sand versie maakt deze verfijnde en tijdloze collectie compleet en never out of style. Net als je Bugaboo Cameleon³ kinderwagen.

De Bugaboo Cameleon Classic collection sand is stijlvol en verfijnd wat de wagen een tijdloze, klassieker maakt. De zandkleurige Bugaboo is voorzien van een off-white micro-fleece gewatteerde bekleding, zowel aan de binnenkant van de uittrekbare zonnekap als in de wieg en het matrasje. De zandkleurige accessoires, waaronder een footmuff en parasol maken de kinderwagen af.

Tijdloos design

Sinds de wereldwijde lancering in 2005, zijn de Bugaboo Cameleon en haar opvolger de Bugaboo Cameleon³ geliefd door ouders van over de hele wereld. Dit door de perfecte combinatie van een ultiem rijcomfort, intelligent design en de ongekende waarde van deze Bugaboo’s. Deze originele all-in-one kinderwagen heeft top designers als Marc Jacobs, modehuis Missoni en zelfs Diesel geïnspireerd om een samenwerking aan te gaan voor een special edition wagen. De introductie van de Bugaboo Cameleon³ Classic Collection, herinnert ons eraan dat sommige dingen nooit hun stijl zullen verliezen.

De Bugaboo Cameleon³ Classic Collection Sand is vanaf maart 2015 te koop voor 1.039,- euro.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

  1. Pingback: De Bas Kosters x Bugaboo collectie - GoodgirlsCompany

Praat mee!