Kinderen en baby'sKinderkamer

Bibelotte Skyler

438 views
Bibelotte Skyler -Kinderkamer-GoodGirlsCompany-lifestyle- Bibelotte

Het kinderkamermerk Bibelotte presenteert haar nieuwste collectie: Bibelotte Skyler. De inspiratie voor dit ontwerp ontstond in de haven van Oslo. De stoere, frisse accessoires voor baby- en kinderkamer hebben dan ook een Scandinavische uitstraling. De collectie bestaat uit onder meer dekbedovertrekken, kussens, lakentjes, lampenkappen, een klamboe, aankleedkussenhoes, boxkleed, omslagdoek en knuffelkip. Dankzij het Öko-Tex certificaat is het gebruikte textiel veilig voor de gezondheid.


Het gebruik van de Scandinavische vlaggen en de kleur rood van Noorse visserhuisjes geven Bibelotte Skyler haar bijzondere Scandinavische look. Combineer met zachte elementen voor de baby- of meisjeskamer en met stoere elementen voor de jongenskamer. Het speelse beddengoed met bijpassende accessoires maken van iedere kinderkamer een plaatje. Bibbelotte Skyler is fris, puur en uitstekend te combineren met de andere collecties van Bibelotte.

Bibelotte-Kinderkamer-GoodGirlsCompany-lifestyle- Bibelotte Skyler

Veilig textiel
Alle textiel die Bibelotte gebruikt is voorzien van het Öko-Tex certificaat, een erkend keurmerk voor textiel dat geen gezondheidsschadelijke materialen bevat. Het beddengoed heeft tevens een huidvriendelijke ph-waarde en is daardoor uitermate geschikt voor tere kinderhuidjes. Bibelotte werkt alleen samen met partners die hoge kwaliteit textiel produceren en dit onder goede arbeidsomstandigheden.

Bibelotte
In 2006 begon Jacoline van de Meent een webwinkel aan huis. De zelfgemaakte kussens die zij verkocht onder de naam Bibelotte werden razend populair. Haar assortiment breidde zich snel uit en al snel moest zij de productie uit handen geven. In 2009 stopte Jacoline met de particuliere verkoop en sindsdien opereert zij enkel als merk van kinderbeddengoed en kinderkameraccessoires. Bibelotte voert inmiddels verschillende collecties met elk een eigen kleurgebruik en thema.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!