Feestkleding

Belle Ame pettiskirts

1 november 2010
Ik ben er een groot fan van. Waarvan? Van pettiskirts natuurlijk! Telkens als een van mijn dochters zich in zo’n wolk tule door de  saaie grijze binnenstad van Arnhem begeeft, laat ze een regenboog van kleuren achter. Draaien hoofden zich om en is de wereld even een paar seconde kleurrijk. Belle Ame pettiskirts begrijpt dat en maakt de mooiste gekleurde pettiskirt voor je dochter. Rokken die zwieren en zwaaien en zo de wereld kleur geven.  Of je nu een pettiskirt zoekt voor de allereerste new born foto’s of gewoon om te verkleden. Belle Ame heeft de pettiskirt voor elke gelegenheid. Bovendien hebben ze ook bijpassende mini-pettiskirts voor je dochters poppen.
Op GoodGirlsCompany schreven we al vaker over deze gekleurde rokken van tule of chiffon. Zo kon je als blogposts over de pettiskirts van Princess Ratbag en Kaiya Eve lezen. Waar ik op mijn blogposts over schrijf, pas ik ook regelmatig in het echt toe. De eerste keer dat ik het aandurfde om me zo in de binnenstad te vertonen, gaf dat gemengde reacties. Tieners sisden afkeurend “Als ik later kinderen heb, zou ik ze dus nooit zo aankleden”, en ik grinnikte binnensmonds. Dat zullen we tegen die tijd wel zien. Tot die tijd, presenteer ik hier weer wat nieuwe aanwinsten van Belle Ame.
Belle Ame pettiskirts_GoodGirlsCompany_het blog voor meisjesmoeders__rainbow pettiksirt

Je bestelt Belle Ame bij:
Le petit Tom
Petti.nl

Belle Ame pettiskirts_lacy pettiskirt_now sew tutus_pettiskirts voor meisjes

Voor andere pettiskirts kijk bij:
Kindergoed Achterberg
American Dreamgirl

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!