FeestkledingKinderen en baby's

Be elegance

615 views

Be Elegance is de webshop van Aglaya Lantveld. Toen zij in maart 2013 bezig was met de organisatie van haar dochters Tinkerbell birthday party kwam ze op internet een superleuke tutu tegen. Deze Tinkerbell tutu zou perfect bij het feestje passe, maar helaas was de levertijd van de jurk uit Amerika te lang. Haar dochters verjaardag zou al voorbij zijn als de jurk eindelijk per post arriveerde. Toch hield dit haar niet tegen. Ze moest en zou een soortelijke tutu dress hebben.

Dus bezocht de vastbesloten moeder verschillende websites op zoek naar tutorials over hoe je een tutu dress zelf maakt. Gewapend met een goede tutorial ging Aglaya naar de stoffenwinkel. Voila binnen 2 dagen had ze eigenhandig zelf de desbetreffende jurk nagemaakt. Een echte eye catcher!Be elegance_handgemaakte tutus_tutu dresses

Door de vele positieve reacties besloot ze een webwinkel te beginnen in zelfgemaakte tutu’s en tadaa Be Elegance was geboren. Inmiddels heeft Be Elegance een eigen Facebookpagina en vele volgers op Instagram. Alle tutu’s ( zowel met tule als met veren) worden handgemaakt naar de wensen en op bestelling van klanten. Naast tutu’s willen klanten vaak ook bijpassende haarbandjes of andere accessoires om de outfit compleet te maken. Ook dit doet Be elegance. Inmiddels is er een basiscollectie haarbandjes. Begin februari kun je via een lookbook op Facebook en Instragram de collectie bekijken dus houd deze in de gaten.

Be elegance_handgemaakte tutus_tutu dresses voor meisjes

Alhoewel de verkoop op dit moment via Facebook verloopt, liggen er plannen om op den duur een webshop te beginnen. Interesse in een zelfgemaakte tutu? Mail: be_elegance@outlook.com

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!