Geen categorie

Barbie-inzamelactie van Mim-pi voor India

395 views

Mim-pi start een inzamelactie om kinderen in India- die op straat leven of geen huis hebben- blij te maken met een kameraadje dat altijd bij hen is.

De actie is een initiatief van Leonora Nieuwenhuizen, ontwerpster van Mim-pi vertelt: “Het is begonnen met het opruimen van het speelgoed van mijn dochter. Ze is inmiddels elf en de Barbies lagen achterin haar kast. Ik heb de poppen allemaal meegenomen op inkoop naar India.”
Tussen het bezoeken aan de fabrieken door, stapte Nieuwenhuizen af en toe uit de auto om de Barbies uit te delen aan meisjes op straat. “De uitdrukking en de blijdschap op hun gezicht en de smile die je krijgt, daar doe ik het voor. Het was geweldig!”

Mim-pi wil nog meer Barbies uitdelen en de poppen kunnen daarom worden opgestuurd, zodat Mim-pi meisjes in India blij kan maken.
Heb jij nog ergens Barbie’s liggen? Vind je dit een mooi moment om je dochtertje te leren delen? Of gunt u de meisjes in India iets leuks om mee te spelen? Stuur de Barbies dan op naar:

Mim-Pi
T.a.v. meisjes van India
Dorpsstraat 147
1543 NH Oostknollendam

Klik hier voor meer informatie.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!