Kinderen en baby's

Babyschoenen van Agatha Ruiz de la Prada

17 november 2009

Van het zomer kocht ik deze blauwe babyschoenen van Agatha Ruiz de la Prada . Gewoon omdat ik ze zo leuk vond en het me heel geschikt leek voor mijn jongste dochter.

Daar bleek ik gelijk in te hebben. Inmiddels heeft ze de schoenen al bij heel wat kleding gedragen. De babyschoenen staan geweldig en zijn een echte blikvanger. Verschillende personen vroegen mij al waar ik ze gekocht heb. Ze zijn te koop bij Kidstore. Ik kocht ze in de uitverkoop voor niet meer dan 5,95 euro. Ik weet niet of ze nog steeds te koop zijn, maar het is vast wel een bezoekje aan hun webshop waard. Voor dat geld kun je het niet laten. Daarnaast hebben ze ook nog leuke andere kinderkleding en babyspulletjes bijΒ kidstore.nl .

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!