Babyspullen Kinderen en baby's

Babyhood

26 juni 2009

Pimpen en customizen is helemaal in. Iedere mens is uniek en zo ook iedere nieuwe wereldburger. Authenticiteit wordt niet alleen gewaardeerd maar is een must! Het onderscheidt het individu van de grote grijze massa.Β ‘Pimp my ride’ is een begrip geworden. Dit keer heb ik het niet over je bollide maar over de ride van je Wereldwonder. Dit doe je makkelijk met een zonnekap van Babyhood.

Babyhood_unieke kappen voor je Bugaboo_ Babyhood Flow

Blijkbaar is het voor de meeste Bugaboo bezitters niet genoeg dat de fabrikant het hippe wagentje in 6 basiskleuren, 9 aanvullende kleuren in canvas en 6 aanvullende kleuren in fleece aanbiedt. Nee, de Bugaboo bezitter wil meer kleurenmogelijkheden want stel je voor dat je dezelfde hebt als een ander!
Ik kan het de bezitter niet kwalijk nemen. Met een nieuwe reeks aan bekleding, vind ik het wel zo prettig om te zien dat mijn gekozen bekleding zeldzaam/uniek is.
Babyhood_unieke kappen voor je Bugaboo_ Babyhood Brigit Bardot ruit roze

Op Babyhood maken ze speciaal handgemaakte kappen voor je Bugaboo Gecko Frog en Cameleon. De basiscollectie bestaat uit hippe prints zoals Camouflageprint, Delfts Blauw, of Polkadots. Voor iedereen die helemaal op wilt vallen is er de Spring 2009 collectie. Wat dacht je van designs als Babouska, Eivissa en Bloom.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!