Dagjes uit Kinderen en baby's Lifestyle

Babyconceptstore De Boezemvriend in Amsterdam

11 december 2015
De Boezemvriend-winkel voor borstvoeding-kolfruimtes in Amsterdam

Sinds november is de Boezemvriend, een borstvoeding speciaalzaak, verhuisd. Van een klein winkeltje in Amsterdamse Pijp is het over gegaan naar een geheel nieuw concept. Vanaf nu vind je het op de Overtoom in een gloednieuwe 300m² winkel. In de winkel kan je terecht voor alles op het gebied van voeding, verzorging, fit & fun. Maar ook voor diëtetiek, (borst)voeding in het algemeen, zwangerschapscursussen en trainingen om je post baby body weer in vorm te krijgen. Jonge ouder kunnen hier dagelijks terecht voor advies, kennis, producten en ontspanning. Van zwangerschap tot dat je kindje de basisschoolleeftijd heeft.

De Boezemvriend is eigenlijk een totaalconcept met 4 verschillende functies. Er is een praktijkgedeelte. Hier krijg je gedegen lactatieadvies (ook aan huis),haptonomie, diëtetiek en mensendieck. Eigenlijk alles voor rondom de zwagerschap en de bevalling. Maar er is ook een mooie verschoningsruimte. Ideaal om je kindje een nieuwe luier aan te meten of een draagdoek uit te proberen. En ben je op zoek naar wat gezelligheid? De vertrouwde kolfochtenden en draagdoekconsulten vinden in het workshopgedeelte plaats.

In het studiogedeelte bereiden aanstaande ouders zich voor op de bevalling. En heb je je baby al dan kan je meedoen aan de leuke lessen babydans, kinderyoga en ‘back in shape’ workouts. Als het goede weer is, kunnen die zelfs plaatsvinden in het nabijgelegen Vondelpark.

De Boezemvriend in Amsterdam

Zo actief bezig zijn, maakt hongerig. Gelukkig is er een horecagedeelte. Overdag kan je hier terecht voor een drankje met een kleine (biologische, vegetarische) snack of salade. Maar ook in de avonden is het hier goed toeven. Dan zijn hier regelmatig lezingen over voeding en opvoeding. De Boezemvriend is een plek met genoeg speelruimte voor je kindje. Drink een kop thee of koffie en met andere moeders. Plan even een “voeding-pitstop” in een omgeving waar je niet raar wordt aangekeken als je de borst geeft.

Leuk weetje: er zijn speciale parkeerplekken voor je kinderwagen. Zo kan je baby gezellig op een kleedje op de grond spelen terwijl jij toekijkt vanaf de picknick tafel. Ook leuk voor babyshowers en geboortefeestjes.

Natuurlijk heeft de Boezemvriend ook van alles te koop. Zoek je een leuk kraamcadeautje of iets voor de verzorging van je kindje? Neem dan een kijkje in de winkel. De Boezemvriend biedt een totaalconcept voor jonge ouders waar je met je vragen over voeding, veiligheid en praktische kinder- en babyproducten terecht kunt. Je tweed huis nadat je kraamverzorgster weg is.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!