BabyspullenKinderen en baby'sspeelgoed

B-Beesz heeft alles voor je baby!

454 views
B-Beesz is een hippe webshop die gespecialiseerd is in producten voor baby’s. Van babykleding, accessoires en verzorgingsproducten tot aan kraamcadeaus.  Klanten kunnen bij B-Beesz terecht van de zwangerschap tot aan de geboorte.

Voormalige webwinkel Anita’s Knuusterwaark verruilde haar naam voor B-Beesz. Gelukkig veranderde dat niet het assortiment. Je vindt er nog steeds superleuke spulletjes en hebbedingetjes die je als aanstaande moeders  gewoon wilt hebben voor je baby.  Zo vinden wij de canvasschilderijen erg leuk en waren we blij verrast nieuwe muurstickers te ontdekken. Met verliefde blikken keken we naar de hartjesbomen. Zo leuk!

B-Beesz verkoopt leuke handige spullen ontdekken

Wat ons opvalt aan B-Beesz is dat het assortiment zo ruim is. Aan de zijkant vind je verschillende categorieën: erop uit, babykleding en accessoires, boeken en wenskaarten en nog veel meer want zodra je op de categorie klikt, ontvouwt zich een ruim keuzemenu. Zo ben je zelf een hele tijd zoet met  het bekijken van handige spulletjes zoals inbakerdoeken.  En zelfs als je niet specifiek iets nodig hebt, is kijken bij B-Beesz leuk omdat je telkens weer nieuwe producten ontdekt  zoals dit handige reiswiegje.

Natuurlijk konden wij het niet laten om even een kijkje te nemen op de B-Beesz kledingafdeling. Immers zoals het meisjesmoeders eigen is, passen er altijd enkele nieuwe outfitjes in je dochters kledingkast. Zo vonden wij enkele superleuke jurkjes van Picalilly zoals die en deze. En leuke rokjes gemaakt door Juulswinkeltje.

B-Beesz is ook voor mama’s

Ook aan de moeders is gedacht. Voor hen heeft B-Beesz buikbanden,  zwangerschapslingerie, positiemode en mamasieraden.  Met de verschillende kettingen kun je laten zien dat je een trotse moeder bent en het zachte tinkelen heeft een rustgevende werking op je baby.

Win een Picalilly boxpakje!

Speciaal voor de lezers van GoodGirlsCompany stelt B-Beesz een superleuk Picalilly. De winnaar mag zelf de maat en kleur kiezen. Wil jij kans maken op zo’n superleuk gekleurd boxpakje van Biologisch katoen? Meld je dan aan voor de B-Beesz Nieuwsbrief. Onder de aanmelders zal Anita dan zo’n leuk pakje verloten. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig van 8 maart tot en met 8 april 2011.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!