Kinderkleding

April Cornell

420 views


De jurken van April Cornell zijn tijdloos en hebben in de afgelopen 30 jaar verschillende generaties moeders aangesproken. Het verbindt verschillende werelden met elkaar. Zo combineert het kleurrijke Oriëntaalse stoffen met Europese rust maar wordt in Amerika gemaakt. En dat is niet verwonderlijk voor iemand die haar hele leven over de wereld reisde en ook in het buitenland woonde. Bovendien hoef je voor inspiratie niet ver te reizen. Die vind je overal… .
Voor April Cornell vormt de natuur de grootste inspiratiebron. En dat vind je terug in de producten van de webwinkel. Daar vind je een uitgebreid assortiment van kinderkleding, kleding voor moeders, bedlinnen en huishoudelijk textiel.

Wij begrijpen dat hoe een jurk om je lichaam heendwarrelt belangrijk is
De jurken zien er draagbaar uit en hebben verschillende bloemenmotieven. Je kunt je zo voorstellen hoe mooi ze om het lichaam van je dochtertje dwarrelen wanneer zij zichzelf al draaiend voor de spiegel bewondert.
En dat is waar Aprill Cornell rekening meegehouden heeft want zij zeggen: “Het leuke aan een meisje zijn, is dat je prachtig kleding mag dragen. Wij begrijpen dat de kleur, het gevoel en de manier waarop het om je lichaam heen dwarrelt belangrijk zijn voor een meisje. En dat het voor hun moeders belangrijk is dat de kleding in de wasmachine kan en lang meegaat.”De vreugde van het geven
April heeft verschillende filantropische goede doelen zoals in de organisaties belangrijkste regio; India. Ze steunt het Concern India Foundation en het Giving World Foundation. Beide stichtingen ondersteunen verschillende programma’s , waaronder scholen en programma’s die vrouwen een beter positie geven en arme kinderen in getto’s een beter leven te geven. Daarover zegt ze “ Elk project waar ik bij berokken ben is uniek en interessant. Het geeft zoveel voldoening om te weten dat je een verschil kunt uitmaken.”Oordeel
De kleding van April Cornell is tijdloos. Het doet je denken aan kleding die je als kind droeg. Het soort kleding dat altijd wel zal blijven bestaan. Kleding waarin je graag je dochtertje had gezien. Als je ook maar geweten had waar je het moest kopen.
En dat blijft lastig want ook al gaat dit najaar de Canadese website online voorlopig verkopen ze nog niet buiten Amerika.

Niet getreurd de wereld is een Global Village. Je kent vast wel iemand in de V.S. naar wie ze het door jou bestelde pakketje kunnen toesturen en die het dan weer vervolgens naar jou toe stuurt. Zo niet daar zijn tegenwoordig hele bedrijfjes in gespecialiseerd.

Waar we alvast wel van kunnen meegenieten is April’s Girls Club. Een online club voor meisjes. Je vindt er knutselwerkjes, liedjes, verhaaltjes en zelfs recepten om een heerlijke frambozen chocolade muffins te maken!

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!